• ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΕΜΠΡΙΜΕ

  Nyfan TenCate

  Nyfan TenCate Εμπριμέ

  Τα εξαιρετικά όμορφα εμπριμέ σχέδια των τεντόπανων Nyfan TenCate προορίζονται για χώρους με χαρούμενη διάθεση. Επιλέξτε ανάμεσα σε 28 μοντέρνα αλλά και κλασικά best seller σχέδια για την εσωτερική πλευρά της τέντας σας. Το χρώμα της εξωτερικής πλευράς μπορεί να  είναι εκρού, ώχρα, μπλε ή πράσινο. Η συλλογή μας από τεντόπανα σε εμπριμέ σχέδια είναι κατάλληλη για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους που θέλουν να αναβαθμίσουν το στυλ τους επενδύοντας σε διαχρονικά σχέδια και μοτίβα ενώ παράλληλα δεν θέλουν να χάσουν σε ποιότητα και αντοχή απέναντι στον χρόνο και στα καιρικά φαινόμενα.

   

  Ποιοτικά χαρακτηριστικά Nyfan TenCate Εμπριμέ

  Τα τεντόπανα Nyfan TenCate Εμπριμέ τυπώνονται σε ψηφιακούς εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας. Η τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης προσδίδει στα τεντόπανά μας αξιόλογα και μοναδικά χαρακτηριστικά όπως υψηλή ευκρίνεια στην αποτύπωση των σχεδίων αλλά και ζωηρά, ανεξίτηλα χρώματα. Η ειδική UV LED θεραπεία που εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της ψηφιακής εκτύπωσης συμβάλει στην αντιμυκητιακή προστασία του υφάσματος. Η εξωτερική επίστρωση του υφάσματος και το υδροφοβικό φινίρισμα έχει ως αποτέλεσμα τον εύκολο καθαρισμό τους. Επιπλέον, όλα τα τεντόπανα της εταιρίας μας έχουν εξαιρετικό φινίρισμα και προσφέρουν το τέλειο “στρώσιμο” πάνω σε κάθε κατασκευή τέντας.

   

  Συμβουλές συντήρησης Nyfan TenCate Εμπριμέ

  Για την καλή συντήρηση της τεντόπανου, σας προτείνουμε να μην τυλίγετε την τέντα σας ενώ είναι βρεγμένη. Καθαρίζετέ την με χλιαρό νερό, μην χρησιμοποιείτε χλώριο ή άλλα χημικά απορρυπαντικά και αφαιρείτε τακτικά την σκόνη με μια μαλακή βούρτσα. Κρατώντας το τεντόπανό σας καθαρό και τηρώντας τις ανωτέρω οδηγίες θα διατηρήσετε την τέντα σας σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια.

  COLOURFAST

  DURABLE

  MILDEW &
  ROT-RESISTANT

  MOISTURE REGULATING

  STRONG

  WATER REPELLENT

  SELF CLEANING

  Δίκτυο Συνεργατών NYFAN

  Βρείτε τα προϊόντα μας στους εξουσιοδοτημένους μας συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

  Δείτε τη νέα μας συλλογή

  Ξεφυλλίστε την συλλογή μας σήμερα και επιλέξτε τεντόπανα που διακρίνονται για την αξεπέραστη ποιότητά τους.

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ:

  ΣTOIXEIA EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  NYFAN A.Β.Ε.Ε.
  Περισσού 65 Nέα Χαλκηδόνα 143 43 Αθήνα
  Τηλ. 210 2581440
  Fax: 210 2524411
  e-mail: [email protected]

  ΣTOIXEIA EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  NYFAN A.Β.Ε.Ε.
  Περισσού 65 Nέα Χαλκηδόνα 143 43 Αθήνα
  Τηλ. 210 2581440
  Fax: 210 2524411
  e-mail: [email protected]

  Δικτυο Συνεργατων NYFAN

  Βρείτε τα προϊόντα μας στο εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της Nyfan σε όλη την Ελλάδα.


  ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
  You have Successfully Subscribed!