• Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας

    Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την Ιστοσελίδα https://nyfan.gr/   που εδρεύει στην οδό Περισσού 65,Nέα Χαλκηδόνα, 143 43 Αθήνα. Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας ΠΔ.

    Εισαγωγή

    Η εταιρία NYFAN A.B.E.E. ως υπεύθυνος επεξεργασίας σας ενημερώνει για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών σχετικά με εσάς.

    Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΠΔ) είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

    Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία, η οποία λαμβάνει μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα της.

    Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη σας στην Ιστοσελίδα μας και σας ενημερώνουμε για το πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

    Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (παράθεση σχετικού link που να οδηγεί στους όρους χρήσης) και στην Πολιτική Cookies (παράθεση link που να οδηγεί στην πολιτική για τα cookies), οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας απευθύνονται  προς ένα γενικό κοινό.

    Η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφαρμόζεται προς όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται στη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από την εταιρία  NYFAN A.B.E.E. Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες που συλλέγονται από το site https://nyfan.gr/ , είναι οι ελάχιστες δυνατές για την επικοινωνία, καθώς απαιτούνται μόνο το Ονοματεπώνυμο του Υποκειμένου και το email του.

    Τι πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

    Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://nyfan.gr/ ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να είναι προσωπικής φύσης. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν το ιστορικό αναζήτησης, τη διεύθυνση IP, την ανάλυση οθόνης, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήσατε, το λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις, τις ώρες πρόσβασης και το URL αναφοράς σας. Αν χρησιμοποιείτε κάποια φορητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα που να αναγνωρίζουν τη συσκευή, τις ρυθμίσεις και την τοποθεσία σας.

    Η εταιρία  NYFAN A.B.E.E. , διατηρεί το δικαίωμα να συγκεντρώνει μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών [τύπος φυλλομετρητή (browser), είδος υπολογιστή, λειτουργικό σύστημα, παρόχους διαδικτύου κτλ] ή/και να παρακολουθεί διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Internet (IP Address) χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες (cookies). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη κατά τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Ιστοσελίδας, καθώς και για στατιστικούς λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα, παρακαλούνται οι χρήστες να επισκεφτούν τη σελίδα της Πολιτικής Χρήσης των cookies (link, που οδηγεί στις σχετικές οδηγίες για τα cookies).

    Τα δεδομένα που συλλέγονται (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) είναι:

    • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address)
    • Διεύθυνση Internet Protocol (IP address)
    • Τύπος δικτύου (Network Type)
    • Όνομα Υπολογιστή (Host Name)
    • Θύρα (Port)
    • Κωδικό PIN συσκευής
    • Ημερομηνία και ώρα πρόσβασης στον ιστότοπο
    • Γενικές πληροφορίες αναφορικά με τη διάρκεια και είδος χρήσης της συσκευής
    • Δεδομένα και πληροφορίες που σχετίζονται με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας κατά τη καταχώρηση αιτημάτων σας
    • Ονοματεπώνυμο
    • Ημερομηνία γέννησης
    • Προτίμηση γλώσσα
    • Διεύθυνση (οδός, ΤΚ, πόλη, δήμος, Χώρα)
    • Επωνυμία εταιρείας (στη περίπτωση νομικού προσώπου)
    • Κινητό τηλέφωνο
    • Επάγγελμα
    • Στοιχεία κατοικίας (τύπος ιδιοκτησίας, μέγεθος επιφάνειας, περιγραφή ακινήτου, τύπος διεύθυνσης
    • Ιστορικότητα καταχωρήσεων και ενημερώσεων (notifications)
    • Όνομα Προϊόντος και Έκδοση (Product name and version)

    Αν ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα συλλέξουμε υποχρεωτικά το όνομά σας και τη διεύθυνση email.

    Αν επιλέξετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter της εταιρίας  NYFAN A.B.E.E., θα συλλέξουμε τη διεύθυνση email σας.

    Πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

    Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς. Μάς παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμπληρώνεται τις φόρμες εγγραφής/επικοινωνίας που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας, και ειδικότερα τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται είναι το ονοματεπώνυμο των Υποκειμένων καθώς και το email τους.

    Χρήση – κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων

    Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ανταποκριθούμε στα δικά σας αιτήματα με στόχο να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους πελάτες μας, καθώς δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουν οποιαδήποτε απορία ή πρόταση έχουν οι χρήστες της Ιστοσελίδας  (https://nyfan.gr/ ), αλλά και για να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά η ενημέρωση των χρηστών που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρία  NYFAN A.B.E.E.

    Παράλληλα πρέπει να αναφερθεί πως η συντήρηση του site και η συντήρηση του τοπικού server στον οποίο διατηρούνται τα προσωπικά δεδομένα από την εταιρεία Shape ΕΠΕ. Η εταιρεία Shape, που έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει επεξεργασία είναι συμμορφωμένη με τον κανονισμό ΓΚΠΔ, και δεν εκτελεί καμία επεξεργασία στα στοιχεία, παρά μόνο διασφαλίζει τη λειτουργία του site και του δικτύου της εταιρείας.

    Αποθήκευση – προστασία των προσωπικών δεδομένων

    Ο χώρος φιλοξενίας (data center) όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα βρίσκονται στον τοπικό server της εταιρείας Shape ΕΠΕ, καθώς και σε κάποιους εξωτερικούς δίσκους, οι οποίοι φυλάσσονται σε ασφαλείς τοποθεσίες, έξω από την εταιρία  NYFAN A.B.E.E.

    Χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

    Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων καθορίζεται ως εξής:

    • Στην περίπτωση που συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την τελευταία επικοινωνία, με σκοπό την εξέταση του αιτήματος σας.
    • Στην περίπτωση που εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής newsletter, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για το διάστημα πού επιθυμείτε να είστε εγγεγραμμένοι στην λίστα ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας, με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών δελτίων.

    Μπορείτε βέβαια να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή ότι πλέον δεν επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε newsletter με αποστολή σχετικού e-mail στο [email protected] οπότε τα δεδομένα σας θα διαγραφούν.

    Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από την εκάστοτε νομική-φορολογική υποχρέωση (εφόσον υπάρχει), τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται

    Δικαιώματα σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

    Έχετε το δικαίωμα τα αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό της ταυτότητάς σας πριν σας δώσουμε αυτά τα δεδομένα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να επιτρέψουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα. Για παράδειγμα, αν τα προσωπικά σας δεδομένα σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα άλλων ατόμων ή εάν διατηρούνται για νομικούς λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορείτε να αποκτήσετε τα δεδομένα αυτά.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την διόρθωση – επικαιροποίηση των στοιχείων σας και η εταιρία NYFAN A.B.E.E. . θα προβεί στην άμεση διόρθωση τους.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και η εταιρία NYFAN A.B.E.E. . θα προβεί στην άμεση διαγραφή τους. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις που οι ισχύουσες νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις απαιτούν την υποχρεωτική διατήρηση δεδομένων, ενδέχεται να απαγορεύεται η διαγραφή των δεδομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για πόσο διάστημα.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την παύση επεξεργασίας από των προσωπικών σας δεδομένων και η εταιρία NYFAN A.B.E.E.  θα προβεί στην άμεση παύση επεξεργασίας αυτών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να παύσουμε την επεξεργασία των ΠΔ σας.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας } των προσωπικών σας δεδομένων και η εταιρία NYFAN A.B.E.E.  θα προβεί στον άμεσο περιορισμό της επεξεργασίας αυτών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να περιορίσουμε την επεξεργασία των ΠΔ σας.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλο φορέα/οργανισμό και η εταιρία NYFAN A.B.E.E.  θα προβεί στην άμεση διαβίβαση των δεδομένων αυτών.  Ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω τεκμηριωμένων υποχρεώσεων η εταιρία NYFAN A.B.E.E. , ενδέχεται να μην μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα σας.

    Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων από την NYFAN A.B.E.E. με αποτέλεσμα να υποστείτε υλική ή όχι ζημία, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

    Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή αν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, γράψτε μας στη διεύθυνση: [email protected]

    Αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Η εταιρία NYFAN A.B.E.E.  μπορεί να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να ελέγχετε την Ημερομηνία Εφαρμογής στην αρχή της παρούσας Πολιτικής, για να δείτε πότε η παρούσα Πολιτική, αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά. Κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε εφαρμογή μόλις αναρτούμε την αναθεωρημένη Πολιτική.

    Αν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική που διευρύνουν τα δικαιώματα μας να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία έχουμε ήδη συγκεντρώσει από εσάς, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής για τη μελλοντική χρήση αυτών των δεδομένων.

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    και επιλέξτε τεντόπανα που διακρίνονται για την
    αξεπέραστη ποιότητά τους

    ΣTOIXEIA EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    NYFAN A.Β.Ε.Ε.
    Περισσού 65 Nέα Χαλκηδόνα 143 43 Αθήνα
    Τηλ. 210 2581440
    Fax: 210 2524411
    e-mail: [email protected]

    ΣTOIXEIA EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    NYFAN A.Β.Ε.Ε.
    Περισσού 65 Nέα Χαλκηδόνα 143 43 Αθήνα
    Τηλ. 210 2581440
    Fax: 210 2524411
    e-mail: [email protected]