• Τι όφελος προσφέρει μια τέντα;

  Μάι 29, 2018

  Οι τέντες βγαίνουν σε όλα τα σχέδια και χρώματα και μας βοηθούν να μειώσουμε το κόστος ψύξης ή θέρμανσης και να έχουμε ένα άνετο περιβάλλον στο σπίτι ή στη δουλειά. Είναι ακόμα και τρόπος προβολής της επιχείρησής σας με απλό και οικονομικό τρόπο. Στην Nyfan – TenCate θα βρείτε τα καλύτερα τεντόπανα αλλά και όλες τις πιθανές λύσεις που χρειάζεστε για το σπίτι ή την εργασία σας.

  Τα προτερήματα είναι πολλά:

  Αρχικά μειώνει το φως που περνάει μέσα από τα παράθυρα. Μαζί με το φως μπλοκάρει τη ζέστη που προκαλεί ο ήλιος που περνάει μέσα από τα παράθυρα. Μαζί με το φως σταματάει και τις επιβλαβές ακτίνες του ήλιου. Έτσι, αντί να χρειάζονται περισσότερα χρήματα για να δροσίσετε το σπίτι σας και αυτό επειδή, η ηλιακή ακτινοβολία που περνάει μέσα από το τζάμι με αποτέλεσμα να ζεσταίνει το δωμάτιο. Οι τέντες μπορούν να μειώσουν το κόστος αυτό έως και 15% σε ζεστά κλίματα όπως αυτό της Ελλάδας.

  Η μελέτη που γίνεται από τους ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες μας θα τοποθετήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφούν την ζέστη του ήλιου.

  Αν αφήσετε την ακτινοβολία του ήλιου να βλέπει χωρίς εμπόδιο την βεράντα σας ή τον κήπο σας μπορεί να ζεστάνει υπερβολικά τους χώρους με αποτέλεσμα να μην θέλετε ή και να μην μπορείτε να την χαρείτε τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Μία τέντα από την Nyfan – Tencate σας προσφέρει προστασία από τον ήλιο κι από τα καιρικά φαινόμενα. Επίσης σας προστατεύει από τις βλαβερές UV ακτίνες του ήλιου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  και επιλέξτε τεντόπανα που διακρίνονται για την
  αξεπέραστη ποιότητά τους

  ΣTOIXEIA EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  NYFAN A.Β.Ε.Ε.
  Περισσού 65 Nέα Χαλκηδόνα 143 43 Αθήνα
  Τηλ. 210 2581440
  Fax: 210 2524411
  e-mail: [email protected]

  ΣTOIXEIA EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  NYFAN A.Β.Ε.Ε.
  Περισσού 65 Nέα Χαλκηδόνα 143 43 Αθήνα
  Τηλ. 210 2581440
  Fax: 210 2524411
  e-mail: [email protected]

  Copyright © 2018 nyfan.gr - Created by: _Pinged

  Δικτυο Συνεργατων NYFAN

  Βρείτε τα προϊόντα μας στο εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της Nyfan σε όλη την Ελλάδα.


  ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
  You have Successfully Subscribed!